Министърът на младежта и спорта Красен Кралев посети Русе днес. Заедно с кандидата за кмет на Община Русе Диана Иванова, с областния координатор и народен представител Пламен Нунев и общинския ръководител Росен Даскалов, той се срещна с шампиони и треньори по бокс в залата на боксов клуб „Русе“, която предстои да бъде обновена със средства, осигурени от Министерството на спорта.

 

Младите шампиони на гр. Русе

 

Изпълнителният директор на клуба Илия Сяров връчи на министър Кралев статуетка – боксова ръкавица за принос към развитието на спорта. В залата по бокс присъстваха още известните русенски шампиони Анелия Нунева, Любомир Ганев, Евгени Игнатов и Филип Виденов.

 

Красен Кралев получава награда за принос към развитието на спорта

Министър Кралев инспектира и откри официално ремонтираното общежитие и Спортното училище на стойност над 3 млн. лева, както и разгледа новия Център по безопасно шофиране в Двора на бившата гимназия по зърнопреработване.

 

Отварянето на Спортното училище в Русе

В спортен комплекс “Ялта”, Кралев се запознае с условията за тренировки на залата на Тежкоатлетически спортен клуб “Русе” и посрещна европейския шампион по вдигане на тежести при юношите Ангел Русев. Министърът на младежта и спорта се ангажира да съдейства и да се осигури финансиране, с което да бъде направен основен ремонт на залата по щанги.

 

Ангел Русев – европейски шампион по вдигане на тежести при юношите

Купуването и продаването на гласове е престъпление!