Кандидатът за кмет на Община Русе, издигнат от ПП ГЕРБ, инж. Диана Иванова се срещна с жителите на два от големите квартали на града – „Дружба“ и „Чародейка“. Тя благодари лично на всички, които дойдоха на място и споделиха своите проблеми.

„Категорична съм, че фокусът към кварталите и малките населени места ще е сред първите стъпки, които ще предприема. Много са проблемите и всички хора са напълно прави в своето негодувание и желание за драстична промяна. Прави сте за това, че е абсурдно да няма адекватен градски транспорт. Прави сте за това, че не може междублоковите пространства да са превърнати в неудобни паркинги. Прави сте за това, че не може улиците да се наводняват при първия дъжд и тревата между блоковете да не се коси с месеци. Прави сте да искате улиците да са осветени и достъпни“, заяви в края на срещите Диана Иванова.

„Аз съм от хората на Русе, които искат да направят града ни по-уютно и гостоприемно място за живеене. Аз също имам тези проблеми по моята улица, в моя квартал. Затова гарантирам, че ако получа Вашето доверие ще направя всичко по силите си, за да променя това. Гарантирам, че гласът Ви ще бъде чут. Гарантирам, че подадените жалби няма да са само входящи номера без отговор! Гарантирам, че детските площадки ще бъдат създавани с мисъл за нашите деца и тяхното щастливо детство“, допълни Диана Иванова и категорично заяви, че застава зад всяка своя дума.

Във Фейсбук страницата на Диана Иванова https://www.facebook.com/dianazaruse/, гражданите могат да се запознаят с графика и за срещи в централната градска част, кварталите и населените места.

#dianazaruse

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


10.10 2019г.                           
                                  
Пресцентър на ГЕРБ – Русе